Achter Merkels ‘vluchtelingencrisis’ schuilde een verhaal

Enkele dagen terug heb ik via Twitter een aantal bevindingen uit een boek van een Franse journalist vertaald en overzichtelijk gemaakt. Onderwerp was de vluchtelingencrisis uit 2015, door mij vaak tussen haakjes opgeschreven, omdat het hier helemaal geen authentieke vluchtelingencrisis betrof. Deze is namelijk gecreëerd en in gang gezet door een aantal krachten van buiten Syrië. Zie hieronder de Twitterdraad.

1/ In 2015 besloot Merkel de EU-verdragen naast zich neer te leggen en een grote groep ‘vluchtelingen’ vanuit Syrië uit te nodigen om vanuit Turkije naar Duitsland toe te komen. Dit standpunt zette ze kracht bij met haar bekende uitspraak ‘Wir schaffen das’, als zou Duitsland al deze mensen met gemak in de samenleving kunnen opvangen. Hierna kwam een enorme golf van migranten onze kant op.

2/ Dit riep toen bij mij een aantal vragen op. Waarom zo’n grote groep, waarom juist nu, kan een land dan zo EU-verdragen naast zich neerleggen? Enkele journalisten van redacties van Nederlandse media waarbij ik navraag deed, lieten weten zich niet met deze vragen bezig te hebben gehouden. De Franse journalist Thierry Meyssan heeft dat wel gedaan, zo blijkt uit zijn boek sous nos yeux uit 2017, de zaken die hij heeft achterhaald zijn zeer interessant.

3/ Meyssan wijst op de bestaande theorieën van ‘migratie als wapen’ bedacht in Amerikaanse instellingen. Turkije heeft van het begin van de oorlog bewust grote groepen Syriërs opgevangen, met als doel het noorden van Syrië leeg te maken, om daar uiteindelijk hun eigen Koerden naar toe te verhuizen.

4 / Een voorman van de Duitse industrie Ulrich Grillo, had in 2013 bij Bilderberg een plan uiteengezet over het naar Duitsland toehalen van 800.000 immigranten voor werken in de fabrieken en om de salarissen in het land te verlagen.  Hij presenteerde zijn plan juist niet als een kans, maar als een vorm van Europees humanisme.

5/ Een eerste akkoord omtrent de ‘vluchtelingcrisis’ is afgesloten tussen de Obama-regering van de VSA, Turkije, Europese industriëlen, Peter Sutherland (Goldman Sachs / VN-vertegenwoordiger migratie) en bestuurders van Bilderberg.

6/ Het startschot hiervoor werd gegeven door de NAVO, die gedurende twee dagen, de voorpagina’s van de mondiale media met foto’s van de dood van Aylan Kurdi op een Turks strand bestookte. Boodschap: Een kind is dood die met zijn familie het Middellandse Zeegebied wilde oversteken, we moeten dus het drama stoppen en Syrische vluchtelingen in Europa opvangen.

7/ Hoge commissaris voor de Vluchtelingen van de Verenigd naties António Guterres bevestigt de ernst van de migratiedruk, maar vergeet te vermelden dat zijn organisatie de humanitaire hulp aan Syriërs die in Turkije leven juist heeft onthouden. En enkel en alleen aan hen, waardoor ze massaal van het land naar Europa migreerden, vergezeld door Irakezen en Afghanen die al klaar stonden. Dit alles werd omkaderd door honderden hulpverleners betaald uit de stichtingen van George Soros.

8/ Dit leverde in verschillende deelstaten van Duitsland grote problemen op, meerdere van de deelstaten schrapten het minimumloon om ‘de integratie van vluchtelingen te faciliteren’; een onacceptabele keuze voor de vakbonden.

9/ De bazen van de Duitse industrie hebben behaald wat ze zochten, meer dan een miljoen immigranten zijn het land binnengekomen. Het vervolg is het aansturen van de gezinshereniging, want twee derde van de vluchtelingen waren jonge mannen.

10/ Voor Syrië is deze migratiegolf een ramp. Autochtone Syriërs voegden zich massaal bij deze uittocht, waardoor het land mensen mist om het vaderland te verdedigen tegen aanvallen.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s